Sunday, April 24, 2011

Vetoomus uusille kansanedustajille ja muillekin maahanmuuttokriitikoille Seppo Lehdon koevapauden aikaistamiseksi Mielipidevanki Seppo Lehdon terveiset Ojoisten avovankilasta teille kaikille ohessa:

Välitän teille Seppo Lehdon vetoomuksen mielipidevanki Seppo Lehdon koevapauden aikaistamiseksi

Vetoomus uusille kansanedustajille ja muillekin maahanmuuttokriitikoille Seppo Lehdon koevapauden aikaistamiseksi 

Mielipidevanki Seppo Lehdon terveiset Ojoisten avovankilasta teille kaikille ohessa:

Kiitos tähänastisesta teille ja vetoomus kaikille 2 v 5 kk ehdotonta vankeuttani kritisoinneille eri tahoille
Oikeusministeriössä on valmisteilla lainmuutoksia koskien myös rangaistukseni syykseni katsottujen tekojen rangaistusasteikkoja. Jatkossa ei pitäisi tulla ehdotonta vankeutta kunnianloukkauksista, eikä myöskään ”uskonrauhan häirinnästä” eli jumalanpilkasta.
Poliittinen näytösoikeudenkäynti teoiksi katsottujen ja tulkittujen näyttöjen suhteen lienee jo liki kaikille ajatteleville selviö (?)

MOT-blogissa vaaleja koskevassa 18.4.2011 TV-ohjelma-asiassa minua lähestyttiin n. viikkoa aiemmin ja kysyttiin haastattelua, kieltäydyin koska vankilaviranomaisten ohjeen mukaan pitää kieltäytyä julkisuudesta, jottei se vaikuta vapautumiseni ajankohtaan.

Ko. MOT-ohjelman blogissa on tuotu esiin kuitenkin tuomioni se jopa kyseenalaistaen, vahvistaen aiempi HS:ssa ollut juttu 8.4.2011 ”Kunnianloukkauslait ovat menossa remonttiin”, missä kerrottiin samoin oikeusministeriön työryhmän valmistelevan muutoksia tiettyihin lakeihin ja niiden tulkintoihin, joiden perusteella minullekin on eurooppalaisittain langetettu, jopa kiihkoislamistinen tai valkovenäläinen / pohjoiskorealainen tuomio väärinajattelusta.
Tätä taustaa varten on erittäin kummeksuttavaa koevapauteni minimointi toisin kuin monella huume- tai väkivaltarikollisella ( = "aikaisintaan" 1.7.2011 alkaen ). Päätöksen takana Turun arviointikeskuksen Kimmo Hypen ja Tiina Lehto, perustellen sitä lähinnä tekosyiksi katsottavin syin mm. valvonnan vaikeudella. Jollei hyvää tahtoa ole niin vapaudun vasta 5.9.2011.
Yhteenvetona vankeusaikani on tosiasiassa pidempi kuin monilla ensikertalaisilla, kun koevapauteni minimoidaan, eikä mikään ole varmaa. On erittäin hankalaa integroitua takaisin yhteiskuntaan, kun rikosseuraamusvirasto tekee kaikkensa mitätöidäkseen siviilityömahdollisuuden ja yhtäaikaa koevapauden aikaistamisen kuten toisille. 
Lakihan antaa mahdollisuuden 6 kk aiemmin ennen vankeusrangaistuksen päättymistä päästää koevapauteen. Kohdallani koevapauden olisi pitänyt alkaa maaliskuun 2011 alussa. Nopeutettu koevapaus mahdollistaisi paluun yhteiskuntaan tennisvalmentajana http://tu38tennis.blogspot.com ja urheilutoimiin, missä voisin pikkuhiljaa kasvattaa asiakaskuntaani kesäkauden aikana ensi talvikautta varten. 
Lisäksi kolme nuorinta lastani ovat kesän aluksi muutosten edessä, nuorin jättää ala-asteen, toinen yläasteen ja poikani pääsee ylioppilaaksi Marskin syntymäpäivän 4.6 aikoihin, vanhin lapseni odottaa isän vapautumista, jotta voisi mennä vihille isänsä läsnä ollessa.
”Väärien ajatusten” rangaistavuus on jo oikeusministeriössä lievennysten tiellä ja tuomioni oli myös Suomen historiassa ennenkuulumaton, lähinnä tulee mieleen 1600- ja 1700-luvun taitteen noitavainot, sillä lakiperustakin oli kyseenalaista ja harhaista tulkintoineen. Puuttui vain että olisi laitettu kokko Turun moskeijan luo ja minut sidottu paaluun. Ko. tapa on toki Espanjassa edelleen sallittu missä poltetaan vuosittain Mohamednukke roviolla Espanjan maurilaisvallasta vapautumismuiston juhlissa.
Pienenä loppukerettiläisyytenä ajan ”farisealaisuuksista ja jeesustelijoista” Hämeen Sanomissa 11.1.2011 s.10 "Paavi vaati Pakistania luopumaan jumalanpilkkalaista”, samoin HS:ssa 14.3.2011 Penin uusi pj. Jarkko Tontti haukkuu uskonnot ja vaatii mm. ”Jumalanpilkan kriminalisoinnin poisto voisi hillitä vihakirjoittelua” ja vaati haastattelussa sen poistamista. Sinällään Tontilta on makaaberia ko väite, vaikka vaatimus sinällään ymmärrettävä, sillä kuinka uskontokritiikki voi olla mitään vihakirjoittelua?
Tapaukseni tuomionperusteet ovat EIT:ssä ratkaistavana Jaakko Tuutin lakitoimiston toimin mm. kohtuuttomuus- ja suhteellisuusperiaatteiden vastaisina
Tapaukseni irvokkuus mielipidevankina on ollut alusta asti selviö kaikille ajatteleville, kun syytteiden luentakin aloitettiin sillä että olen loukannut johtavia huippupoliitikkoja ja mm. istuvaa presidentti Tarja Halosta. Ko. asia uutisoitiin laajalti TV:ssä ja lehdistössä moneen kertaan. 
Itse tuomioistuimessa ko. presidentti Tarja Halonen ei kuitenkaan ollut asianomistajana, saati vaatimassa syytteitä. Syykseni ratsastettiin vastaavalla perusteella monia asioita, mitkä ulkopuolisestakin olettaisi kuulostavan kaukaa haetuilta mm. kansankiihotussyyte eri kansallisuuksien loukkaamisesta oli jo sinällään irvokas ja kertoi enempi syytteiden poliittisesta tarkoitushakuisuudesta kuin tosiasioista kuten Jeesuksenkin tapauksessa. Esim. kohdallani väitetty ”juutalaisten loukkaus”: Naureskeluni patrioottiradiossa 2005 juutalaisten huomattavasti paremmasta huumorintajusta verrattuna suomalaisiin viranomaisiin ja muslimeihin, minkä takia ko. Boomga.org ( Antisemitic cartoon contest http://en.wikipedia.org/wiki/Israeli_antisemitic_cartoons_contest) oli julkaissut laajan pilakuvakilpailun juutalaisten omina pilakuvina http://juutalaisten-pilakuvakilpailu.blogspot.com/  itseään ja uskontoaan koskien, joukossa oli mm. holocaustille ja juutalaisuuden eri ilmenemismuodoille avointa pilaa mustan huumorin keinoin. Oma suosikkini juutalaispilakuvakilpailussa oli kuva missä sika tunkeutui rabbiin takaa ja rabbilla vain dollarinkuvat silmissään onnellisena. Olen edelleenkin sitä mieltä että kuinka suomalainen oikeuslaitos syyllistymättä farisealaisuuteen voi katsoa kommenttini juutalaisia loukkaavaksi kansankiihotukseksi? Näillä perusteilla voidaan katsoa että syytteet ovat pitkälti hatusta tempaistua kuten myös tuomio perusteineen.
Samaan aikaan erilaiset laittomat uhkailut, perättömät ilmiannot ohitettiin minuun kohdistettuina esim. http://esitutkintapoytakirja.blogspot.com , vaikka oli asioista jopa todistajiakin, ilman seuraamuksia, mitkä kohdistuivat minuun niin suoraan henkilööni päällekarkauksina. Sain vain lähestymiskieltosuojan norsunluurannikkolaista uhkailijaa kohtaan http://lahestymiskieltotuomio-1.blogspot.com/ 2004 ja 2005. http://suomaliansanomat.blogspot.com/2011/04/sylvain-kipre-kansanedustajaehdokkaan.html kertoo lisää ko. valetohtori Sylvain Kiprestä. Sopinee kysyä: Kuinka totuudellisia oli väittämänsä minun suhteeni? (mm. väitti minun perättömästi palkanneen moottoripyöräjengiläisiä hänen ja perheensä tappamisekseen, sekä uhanneen häntä aseella Vihreiden vaalikopilla 2003. Minulla ei ollut lainsuojaa hänen perättömiä väittämiään vastaan) Lukuisat perättömät ilmiannot, kunnianloukkaukset ja päällekarkaukset hänen taholtaan jätettiin syyttämättä.
Sama puolueellisuus ja virka-aseman väärinkäyttö jatkui Tampereella 2004-2005 ja sen jälkeen vielä 2008 kunnallisvaalien aikaan törkeästi vaalijulisteideni tuhoamisena ja vapauteni riistona paikalla olleiden mustalaisten ja muslimien perättömien väitteiden takia eli kun eivät halunneet, että saisin vaaleissa esittää maahanmuutto- ja islamkritiikkiä, vaan pyrkivät sabotoimaan uhkailemalla ja rikkomalla vaalijulisteitani. Törkeää Valko-Venäjän Lukasenko tapaista toimintaa oli kun jopa poliisikin lopulta lähti mukaan vaalirauhaa häiritsevään rikolliseen tekoon, kun riistivät vapauteni vuorokaudeksi ja siinä yhteydessä takavarikoivat ja tuhosivat vaalijulisteeni, joiden ei lopulta voitu katsoa ylittäneen syytekynnystä edes apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalskeen näkökannoin.
Näin pääsiäisperjantaina katson edelleen joutuneeni kokemaan samanlaista poliittisfarisealaista vainoa kuin samoin syyttein syytetty ja tuomittu Jeesus Kristus Nasaretilainen, meidän Herranamme mainostettu toisinajattelija n. 2000 vuoden takaa.
Ystävällisesti tämän kirjeen puolestani lähettää Teille yhteisten lastemme äiti, jotta te ottaisitte asiaa mahdollisesti yhteistyössä esiin (?) julkisesti vedoten Turun arviointikeskuksen johtaja Kimmo Hypeniin ja istuvaan presidenttiin, joka tässä eduskuntavaalien aikaan väitti että Suomessa on sananvapaus.
Itseltäni on julkaisutoiminta ja julkinen vaikuttaminen kielletty vapautumisajankohtakiristyksellä. Mutta kirjeenvaihto (olette saaneet tämän kirjeenä) tässä asiassa on mielestäni sallittu, sekä tuomioni ihan asiaperusteinen kritisointi koskien myös rangaistusajan keinotekoista pitkittämistä.
Vielä kerran jos vaan mitenkään kykenette muodostamaan yhteistä kirjelmää, vetoomusta tai edistämään vapautumista yksittäisinä uusina kansanedustajina, kansalaisvaikuttajina ymv:na koevapauteni aikaistamiseksi sekä mahdollisesti lakien muuttamiseksi niin, ettei vastaava poliittinen näytösoikeudenkäyntien suma ja oikeuslaitoksen sätkyily islamin ja monikulttuurisuutta palvovan sumuttajien koirana olisi jatkossa enää mahdollista. Joka tapauksessa Suuri kiitos teille kaikille.
Seppo Lehto mielipidevanki Pääsiäisen ylösnousemusta (= koevapauden aikaistamista) odotellen
PS: Käytettävissä myös siviilityöhön eduskunta-avustajana edes syyskuun alkuun 2011, jos vain joku rohkenee ;)? 
Se lienee toki paljon kysytty, jos on toki paljon tarjottukin ;).

Rohkeutta on uusilla edustajilla ollut kuten muillakin Seppo Lehdon oikeusmurhaan kantaa ottaneilla:

http://www.halla-aho.com/scripta/muutama_taky_illmanin_mikalle.html

http://www.halla-aho.com/scripta/oikeudenkaynti.html

http://jameshirvisaari.puheenvuoro.uusisuomi.fi/17737-oikeusmurha-%E2%80%93-kansantaiteilija-vankilaan

http://www.kaleva.fi/vaalit/uutiset/immonen-sananvapautta-rajoitetaan-liikaa/896576

http://richardjarnefelt.puheenvuoro.uusisuomi.fi/37384-mielipidevangin-puolesta

http://kunnianloukkaus.blogspot.com/

http://tuomionpurku.blogspot.com/

Missä erityisesti: http://tuomionpurku.blogspot.com/2010/01/seppo-lehto-on-joutunut-euroopan.html

http://mielipidevankina.blogspot.com mihin kerätty myös materiaalia

http://murhauhkauksia.blogspot.com/

Sylvain Kiprelle lähestymiskielto blogissa dokumentti:
http://lahestymiskieltotuomio-1.blogspot.com/ + profiili mistä lisätietoa: http://www.blogger.com/profile/02101841275691172394

http://seppo-lehto-kaksoisajattelun-uhrina.blogspot.com/

2008 kunnallisvaalien vaalirauhaa ja vaalirikoksia koskeva:
http://yhteenvetoa-vaalirikoksista.blogspot.com/

http://www.vaalimanifesti.fi/

----------------------

---------------------------------------

No comments: